Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

An

An




Over An

Nieuw op Hoofdkraan, maar niet nieuw in het veld! Met uitgebreide ervaring in strategische procesverbetering, productontwikkeling, bedrijfsoprichting en -ontwikkeling, cursusontwikkeling, kwaliteitsborging en meer dan 10 jaar van ondernemerschap, bied ik een breed scala aan diensten die jouw bedrijf helpen groeien en verbeteren. Mijn aanpak combineert uitvoering met strategisch meedenken, zodat je niet alleen de taken afvinkt, maar ook daadwerkelijk vooruitgang boekt.

Diensten:

Mijn diensten omvatten:

Strategische Procesverbetering: Optimalisatie van bedrijfsprocessen om efficiëntere en effectievere workflows te realiseren.

Productontwikkeling: Ondersteuning bij het ontwikkelen van nieuwe producten en/of diensten (inclusief cursussen), van concept tot lancering.

Kwaliteitsborging en Compliance: Voorbereiding op ISO-audits en andere kwaliteitsstandaarden zoals HKZ, met oog voor detail en nauwkeurigheid.

Office Management: Beheer van dagelijkse kantooractiviteiten, agendabeheer, projectadministratie, digitale archivering, en het maken van Google Docs-bestanden en Sheets.

Social Media: Creëren van visueel aantrekkelijke content voor sociale media om jouw online aanwezigheid te versterken.

WordPress Website...

 

Vraag An direct om offerte


Stuur een bericht