Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Andries

Andries Luchies




Over Andries

LUCIAN is de one-stop financial shop voor de prijsbewuste, kritische particulier en ondernemer die op zoek is naar maatwerkoplossingen op het gebied van financien!

Op dit moment bestaat mijn aanbod uit diensten gebundeld onder de noemer 'administratiekantoor', 'belastingadviseur' en 'financiele hulp':

Bij administratiekantoor moet u denken aan het verzorgen van de financiele administratie; het jaarwerk; het beheer van/controle over/optimalisatie van het grootboek,de administratieve organisatie en interne beheersingsprocessen; crediteuren-en debiteurenadministratie; bedrijfseconomisch advies etc.

Het verzorgen van de aangifte inkomenstbelasting (voor ondernemers), vennootschapsbelasting en omzetbelasting alswel advies over het zo fiscaal vriendelijk mogelijk inrichten van uw organisatie vallen onder de noemer 'belastingadviseur'. Natuurlijk kunt u ook bij mij terecht voor het verzorgen van diverse verzoeken/aanvragen/bezwaarschriften etc.

Financiele hulp is de meest recente uitbreiding op mijn aanbod en bestaat uit navolgende diensten: bewindvoering, schuldhulpverlening, budgetbeheer-en coaching en financiele planning.

...

 

Portfolio

Loading.

Loading.

 

Vraag Andries direct om offerte


Stuur een bericht