Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Antje

Antje Paul-kessel




Over Antje

Ik ben een getalenteerde ontwerper en een gepassioneerde creatieve directeur, die diverse softwareprogramma's gebruikt om mijn ideeën tot leven te brengen en uitdagingen om te zetten in oplossingen. Als (interieur)architect werk ik met 2D- en 3D-programma's om plannen en visualisaties tot in detail uit te werken. Daarnaast heb ik een naam opgebouwd als juweelontwerper. Ook ben ik ervaren in textieldesign, met verschillende publicaties in toonaangevende tijdschriften op mijn naam. Als fotograaf leg ik momenten vast met een high-end camera, waarbij ik sfeer en kracht weet te vangen in beelden die echt indruk maken. 
Daarnaast komt mijn analytische kant volledig tot zijn recht dankzij mijn MBA in Financiën en Duurzame Investeringen. Ik heb ruime ervaring met het opstellen van businessplannen en het uitvoeren van complexe berekeningen in Excel, alsmede duurzaamheidsverslagen. 

Ik maak soms gebruik van AI/ KI voor virtuele fotoshoots en productfotografie, en creëer tevens modellen en influencers.

Mijn...

 

Portfolio

Binnenhuisontwerp kantoor
Loading.

Architecture
Loading.

Loading.

Jewellery design
Loading.

AI virtuele fotoshoots
Loading.

Virtueel model
Loading.

 

Vraag Antje direct om offerte


Stuur een bericht