Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Bas

Bas van Maanen




Over Bas

Bas van Maanen is een ervaren specialist in het creëren van animatievideo's, explainers, en andere vormen van video-inhoud. Met meer dan tien jaar ervaring in de sector heeft Bas zijn expertise aangescherpt en zich gevestigd als een pragmatisch en resultaatgericht professional. Onder de naam van zijn bedrijf, Explainit, levert hij hoogwaardige en trendbewuste videoproducties die keer op keer indruk maken.

Bas combineert zijn oog voor detail met een sterke focus op kwaliteit, wat resulteert in visueel aantrekkelijke en effectieve video’s. Zijn pragmatische aanpak zorgt ervoor dat elk project efficiënt en doelgericht wordt uitgevoerd, zonder in te boeten aan creativiteit en innovatie. Of het nu gaat om complexe animaties of duidelijke uitlegvideo's, Bas weet hoe hij de boodschap van zijn klanten op de best mogelijke manier kan overbrengen.

Explainit staat bekend om zijn betrouwbare service en het vermogen om in te spelen op de nieuwste trends en technologieën binnen de...

Lunteren

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Animatie voorbeeld 01
Loading.

Animatie voorbeeld 02
Loading.

Animatie voorbeeld 03
Loading.

Animatie voorbeeld 01
Loading.

 

Vraag Bas direct om offerte


Stuur een bericht