Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Esther

Esther Reitsema




Over Esther

Hoi! 

Mijn naam is Esther. Ik ben van jongs af aan al gek op schrijven. Als klein meisje schreef ik wekelijks de 'familiekrant', en op de middelbare school maakte ik met plezier verslagen voor mijn broers. 

Inmiddels ben ik afgestudeerd aan HBO Communicatie, heb ik een aantal jaren werkervaring opgedaan als redacteur/copywriter en doe ik nu wat ik het liefste doe: op freelance basis teksten schrijven voor opdrachtgevers in allerlei verschillende vakgebieden. 

In de drie jaren ervaring die ik heb opgedaan, heb ik geschreven over de meest uiteenlopende onderwerpen; van schoonmaken tot showbizz en van beauty tot arbeidscommunicatie. Elke tekst zie ik als een nieuwe uitdaging om tot een perfect lopend verhaal te komen. 

Ben jij op zoek naar een enthousiaste woordkunstenaar? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Stuur gerust vrijblijvend een berichtje, dan kijken we...

 

Portfolio

Voorbeeld 1
Loading.

Voorbeeld 2
Loading.

Voorbeeld 3
Loading.

 

Vraag Esther direct om offerte


Stuur een bericht