Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Hans

Hans Smeijsters




Over Hans

Mijn naam is Hans Smeijsters, ik ben een ervaren grafisch ontwerper en eigenaar van Grifontwerp. Met mijn heldere en efficiënte ontwerpen zorg ik ervoor dat jouw organisatie opvalt en professioneel communiceert. Mijn expertise omvat webdesign, logo's, huisstijlen en andere grafische uitingen.

Samen met jouw input werk ik aan de beste oplossingen, waarbij ik me richt op effectieve visuele concepten die zijn afgestemd op jouw wensen en doelen. Waar nodig schakel ik experts uit mijn netwerk in, zoals tekstschrijvers en fotografen, om het project te versterken. Duidelijke afspraken, een goede planning en korte lijnen zorgen ervoor dat je je nergens zorgen over hoeft te maken, zodat jij je kostbare tijd aan je onderneming kunt besteden.


Benieuwd wat Grifontwerp voor jou kan betekenen? Bekijk mijn portfolio op www.grifontwerp.nl en laten we samen iets moois creëren.

 

Portfolio

Website Kinderoefentherapie Jong
Loading.

Campagne Sportprijs Utrecht
Loading.

Logo & huisstijl
Loading.

Magazine - Redactioneel ontwerp
Loading.

Flyers & posters
Loading.

 

Vraag Hans direct om offerte


Stuur een bericht