Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Jacques

Jacques




Over Jacques

Ongeveer vijftien jaar geleden begon ik als zelfstandig letterontwerper, nadat ik eerder had gewerkt als senior grafisch en typografisch ontwerper. Sindsdien heb ik het voorrecht gehad deel te nemen aan uitdagende en stimulerende projecten. Ik heb gewerkt voor toonaangevende bedrijven in de brandingindustrie, waaronder Studio Dumbar (nu Dept), Smitswater (nu Think Yellow) en Dietwee. Ook heb ik samengewerkt met lettertypefoundries zoals The Enschedé Font Foundry, Monotype, Bold Monday, DJR en Type Network.

Mijn belangrijkste kracht als ontwerper ligt in mijn vermogen om kritisch te denken en grenzen te verleggen binnen de gegeven opdracht en context. Ik streef ernaar om me in te leven in de diverse perspectieven van anderen tijdens het ontwerpproces, zonder mijn persoonlijke smaak en voorkeuren te laten domineren, maar juist te focussen op de behoeften en doelstellingen van het project.

 

Portfolio

Portfolio Grafisch
Loading.

Portfolio Letterontwerpen
Loading.

 

Vraag Jacques direct om offerte


Stuur een bericht