Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Jurjen

Jurjen Hendriks




Over Jurjen

Mijn naam is Jurjen Hendriks, Digital Creative. Ik heb een brede passie die zich uitstrekt van vormgeving tot film en van webdesign tot animatie. Gekscherend noem ik mijzelf daarom wel eens een “one man digital agency”.

Al meer dan tien jaar werk ik aan uiteenlopende projecten, variërend van POS-materialen en web designs tot dynamische animaties en filmproducties. Deze afwisseling houdt me scherp, daagt me uit en stelt me in staat om continu te groeien. Ik heb samengewerkt met merken zoals Heineken, Nomad, XPENG en vele anderen, waar ik telkens opnieuw samen met de klant creatieve grenzen verleg om een betekenisvolle impact te maken. 

Met mijn expertise in de Adobe Creative Suite – Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro en After Effects – vertaal ik ideeën naar visuele verhalen die blijven hangen. Elk project is voor mij een kans om beter te worden en de lat hoger te leggen. ...

 

Vraag Jurjen direct om offerte


Stuur een bericht