Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Senna

Senna




Over Senna

Ik omschrijf mijzelf als proactief, gestructureerd en flexibel. Ik krijg energie van het realiseren van gezamenlijke doelen. Met mijn open houding en vermogen om snel connecties te maken, bevorder ik prettige samenwerkingen en sterke relaties. Ik initieer en faciliteer dialogen, rekening houdend met diverse belangen en zienswijzen, en verbind mensen en groepen met elkaar voor een optimale samenwerking. Mijn zelfstartende karakter en verantwoordelijkheidsgevoel zorgen voor concrete en passende adviezen die de klant- of projectdoelen ondersteunen en versterken.

Mijn kracht ligt in de implementatie van strategieën, waarbij mijn ervaring binnen online marketing en interesse in digitale vraagstukken een grote rol spelen én ook zeker de uitvoering daarvan. Recent heb ik de opleiding 'Organiseren in Communities' afgerond, wat mijn vaardigheden verder aanscherpt en mijn kennis verdiept in het creëren van effectieve gemeenschappen als communicatie- en veranderinstrument.
 

 

Vraag Senna direct om offerte


Stuur een bericht