Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Sharon

Sharon Van der Reijden




Over Sharon

Welkom bij Service-Assistent,  jouw partner voor hoogwaardige interim management assistentie. Ik begrijp de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd bij het handhaven van efficiënte operationele processen en het ondersteunen van het leiderschapsteam. Daarom bied ik professionele interim management assistentie aan om jouw bedrijf te helpen bij het bereiken van operationele uitmuntendheid en zakelijk succes.

Als deskundige interim management assistent ben ik zorgvuldig op basis van mijn ervaring, vaardigheden en toewijding aan klanttevredenheid. Ik ben flexibel, proactief en klaar om direct in actie te komen om de administratieve behoeften van jouw organisatie te ondersteunen. Of het nu gaat om het beheren van agenda's, het organiseren van events, of het afhandelen van correspondentie, ik ben er om jouw team te ontlasten, zodat ze zich kunnen concentreren op hun kerntaken.

Bij Service-Assistent streef ik naar nauwe samenwerking met mijn klanten om een diepgaand inzicht te krijgen in hun specifieke behoeften en doelstellingen. Op...

Bergschenhoek

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Global Team Meeting Trifleet Leasing The Netherlan
Loading.

 

Vraag Sharon direct om offerte


Stuur een bericht