Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Veronique

Veronique




Over Veronique

Als ervaren schrijfster breng ik een frisse, innoverende en creatieve blik naar elk project. Met een achtergrond in verschillende sectoren—van creatief en autobiografisch tot commercieel, politiek en non-profit—ben ik in staat om diverse verhalen te vertellen die raken en inspireren.

Mijn empathie en inlevingsvermogen, versterkt door mijn ervaring in social work, helpen me om persoonlijke verhalen authentiek en aangrijpend vast te leggen. Bovendien biedt mijn studie geschiedenis een stevige basis voor het creëren van educatieve en historische content. Hiernaast heb ik commercieel bewezen ervaring met het schrijven van stukken die meer clicks en interactie met de geleverde content geven. 

Kortom; of het nu gaat om het daadwerkelijke bereiken van je target audience met zakelijke of politieke content, of het gaat om het schrijven van jouw persoonlijke en unieke verhaal; ik ben er om jouw boodschap op een impactvolle manier over te brengen.

 

Portfolio

Fragment autobiografie
Loading.

Fragment creatief ‘essay’-stijl
Loading.

Introductietekst expert evenement
Loading.

 

Vraag Veronique direct om offerte


Stuur een bericht