Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Merijn

Merijn de Leur-van Duyn




Over Merijn

Ben je op zoek naar een enthousiaste, flexibele en betrouwbare partner voor het schrijven van een tekst, het verzorgen van (eind)redactie of het maken van een magazine of boek? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Ik heb ruime ervaring als tekstschrijver en redacteur, voor zowel offline als online producten. Ook begeleid ik regelmatig klanten tijdens alle stappen die genomen moeten worden om een boek, tijdschrift of website vanaf nul te kunnen realiseren. 
Mijn manier van werken zou je het beste kunnen omschrijven als: nauwkeurig, betrokken, persoonlijk, gedreven en enthousiast. Opdrachtgevers voor wie ik werk of gewerkt heb, zijn onder andere: uitgeverijen zoals Meulenhoff, Boekerij, Terra en Kosmos, organisaties als de Hersenstichting, Gemeente Zwolle, Overijsselacademie, Rabobank en bedrijven als Bergschenhoekgroep, Wijnand Keukens, Groothuis Bouwgroep, Plegt Vos en Bluem. Maar ook privé personen weten hun weg naar mij te vinden voor bijvoorbeeld het optekenen van hun levensverhaal of de...

 

Portfolio

Auteur boek Verborgen Verleden
Loading.

Redactie boek Het Geheim van de Nachtwacht
Loading.

Redactie Sharon gaat lokaal
Loading.

Redactie Voed je brein ism de Hersenstichting
Loading.

Teksten en redactie magazines
Loading.

Online teksten, nieuwsbrieven etc.
Loading.

 

Vraag Merijn direct om offerte


Stuur een bericht