Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Ron

Ron Bode




Over Ron

Mijn naam is Ron, en ik ben een allround grafisch ontwerper, DTP-specialist, en AI-expert. Met jarenlange ervaring in Adobe-programma's zoals Photoshop, After Effects, Premiere Pro en Illustrator help ik zowel bedrijven als particulieren om hun visuele ideeën tot leven te brengen.

Ik sta klaar om je te ondersteunen bij allerlei creatieve taken, van het maken van opvallende banners en flyers tot het bewerken van video's en het ontwerpen van 3D-modellen in Blender. Daarnaast zet ik AI-technologie in om SEO-geoptimaliseerde teksten te schrijven, indrukwekkende afbeeldingen te genereren, en korte video’s en animaties te creëren. Wat je ook nodig hebt, ik werk snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat je precies krijgt wat je zoekt, zonder gedoe.

Mijn klanten waarderen mijn oog voor detail, mijn flexibiliteit en het feit dat ik altijd luister naar hun wensen. Of het nu gaat om een kleine aanpassing, een compleet nieuw ontwerp, of het...

 

Portfolio

Unicum Zorg Website
Loading.

Fairy
Loading.

Promotionele video voor de Moon Ape Lab NFT / Avat
Loading.

Banners website en social media
Loading.

SEO Tekstschrijver & Content Specialist
Loading.

YouTube Thumbnails ontwerp
Loading.

 

Vraag Ron direct om offerte


Stuur een bericht