Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Biografie schrijven van een tienermoeder

Opdracht ID: 55783

Budget: > € 2000
Geplaatst: 21 sep
Reacties: 2
Locatie: Dronten, Flevoland
Laatst gewijzigd: 25 sep
Status: Open
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Ik heb jaren gewacht voor dit moment, dus ik hecht er veel waarde aan! Ik zoek een ghostwriter(liefst christelijk) met ervaring. Die mij niet alleen kan helpen met het schrijven van een boek, maar ook het hele proces eromheen van het schrijven tot mij in contact te brengen met kwalitatief en betrouwbare uitgevers en het publiceren van het boek en tips geven van begin tot einde. Meewerkt aan bijvoorbeeld de titel van het boek( ik heb zelf al wat ideeën.)
Mijn eigen levensverhaal op papier zetten, is altijd mijn droom geweest. Om de doelgroep voor wie het boek bedoeld is zo goed mogelijk te bereiken, ben ik zoals eerder vermeld opzoek naar het liefst een christelijke ghostwriter, omdat ik mijn christelijk geloofsovertuiging in het verhaal leidend wil hebben en ik geloof dat een christelijke schrijver zich beter hierin kan vinden(mijn mening)

Mijn verhaal in het kort:
Ik heb veel meegemaakt. Ik kom uit een gebroken gezin. Mijn vader en moeder hebben vanaf het begin een turbulente relatie gehad. Ik was een bastaard kind.(moeder was nog getrouwd met een andere man toen ze in verwachting raakte)

Na mijn 4de levensjaar heb ik mijn vader niet meer gezien. Pas op mijn 21ste weer.

Dit alles heeft verschillende schade bij mij achtergelaten. Ik was mezelf kwijt en was altijd opzoek naar vaderliefde. Had altijd een gevoel van leegte. Op mijn 15de werd ik zelf moeder. Ik was dus een tienermoeder. Ik heb veel meegemaakt die periode.

Alles en iedereen liet mij in de steek. Maar op de één of ander manier ervaarde ik de liefde van God in mijn leven. Dit alles had mij hoop gegeven. Ondanks, dat iedereen mij in de steek had gelaten, had God mij een belofte gegeven. Die belofte wil ik in mijn boek beschrijven en het verloop van hoe mijn leven toen was en hoe mijn leven is geworden door de belofte van God. Mijn doel, dat ik met mijn boek wil bereiken, is dat ik mensen hoop wil geven in het leven en dat God van elke wanhopige situatie iets moois kan maken.

Ik ben opzoek naar iemand die mij wilt helpen deze droom van mij(een boek schrijven) waar te maken. Mijn verhaal op papier te zetten. Welke schrijver, voelt zich geroepen om dit verhaal met passie te schrijven? Wie zou mij van begin tot einde kunnen begeleiden of doorverwijzen van de titel van het boek tot het uitgeven en publiceren. Graag iemand met ervaring. Ik hoor het graag.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (2)

Nathanja
Nathanja
21-09-2024
0 referenties
Gemiddelde score
Raymond
Raymond
23-09-2024
5 referenties
Gemiddelde score
9.5

Freelance creatief schrijven opdrachten

Levensverhaal, titel nader te bepalen

Geplaatst: 26 sep
Na diverse pogingen om zelf mijn verhaal op te schrijven heb ik besloten dat ik het uit handen geef. Vertellen kan ik het, schrijven is voor mij te moeilijk, te zwaar, te ingrijpend. Ik vraag het niet zomaar, ik heb ook niet zomaar een verhaal. Sinds ± 10 jaar is bij mij PTSS geconstateerd. Gedurende mijn leven heb ik gekampt met een eetstoornis en een alcoholprobleem. Nu dat de impact hiervan…

SCENARIOSCHRIJVER GEZOCHT

Geplaatst: 26 sep
Zelf ben ik tekstschrijver. Ik heb een groots idee voor een succesvol script van een film dan wel een serie. Het betreft een bepaald fenomeen, dat doorleefd moet worden. Het raakt de genres liefde, humor en spiritualiteit. Daartoe wil ik graag samenwerken met een scenarioschrijver. Het betreft een bepaald fenomeen, dat doorleefd moet worden. Het raakt de genres liefde, humor en spiritualiteit.

creatief en origineel tekstschrijven

Geplaatst: 13 sep
Ik ben op zoek naar iemand die creatief en origineel in het tekstschrijven is, in eerste instantie om vacatureteksten te maken die wervend zijn en SEO technisch sterk in elkaar steken. Werk graag samen met gedreven professionals die plezier uit hun werk halen en snel kunnen schakelen. Bij ons gaat het vaak zo dat wanneer de samenwerking vlot , correct en kwalitatief goed verloopt er altijd weer opdrachten…

Het schrijven van een boek, 18 hoofdstukken tot success

Geplaatst: 23 aug
Het schrijven van een boek met voor gedefinieerde onderwerpen en bestaande materialen en teksten met betrekking tot oriëntatie in het bedrijfsleven, is iets dat ik graag door een ghostwriter zou willen laten uitvoeren. De modellen en methodologieën zijn al uitgewerkt, maar ik zou graag de invulling van het verhaal en de toepassing van deze methodologieën door een ghostwriter laten uitvoeren.…

Biografie Eros

Geplaatst: 16 aug
Een biografie over mijn leven en vooral over mijn zoon Eros die ernstig meervoudig beperkt is en single mama met 3 zonen .. Ik ben al 20 jaar bezig om een mooi verhaal hiervan te maken maar ik moet eerlijk zijn dat lukt me niet ik wil graag ook publiceren denk dat mijn leven tot nu toe veel inspiratie kan zij voor vrouwen. Wie o wie durft dit aan? Liefs Belinda

Creatieveling gezocht

Geplaatst: 19 aug
Ik ben een 34jarige schrijver die 2 boeken heeft uitgegeven, in 3 talen. En een album. Ik ben nu met een nieuw project bezig maar ik zoek iemand om het samen mee te schrijven en te verwerken. De kosten zouden gesplit worden, maar ook de winsten. 50/50. Het is voor een fantasieboek project dat zich 75 jaar afloopt na de twee eerste boeken, de originele held is verdwenen. En de nieuwe held komt uit…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht