Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Boekhouder gezocht ( startende bekende ondernemer )

Opdracht ID: 55348

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 4 jul
Reacties: 1
Locatie: Koog aan de Zaan, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 4 jul
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Ik ben opzoek naar een freeleancer die voormij de aangifte inkomstenbelasting / BTW aangifte kan doen. Sinds kort verkoop ik producten op Bol.com ( e-commerce ). Ik betaal liever per keer dan per maand. Mijn budget is 60 euro.

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (1)

Nerdy
Nerdy
04-07-2024
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance boekhouder opdrachten

Aanvraag maandcijfers 6 maanden ZZper (voor hypotheek)

Geplaatst: 5 sep
Voor de aanvraag van een hypotheek bij de Rabobank heb is het volgende benodigd: Maandcijfers over minimaal 6 maanden vanaf de start van de onderneming, danwel minimaal 6 maanden vanaf de datum van toetreding zichtbaar opgesteld door extern deskundige. Graag zou ik hiermee geholpen worden, de prognose van de jaarcijfers heb ik al, maar door erg slechte ervaringen met het desbetreffende kantoor wil…

Aangifte IB 2023 vóór 1 september

Geplaatst: 27 aug
Ik zoek een goedkope boekhouder die mijn aangifte inkomstenbelasting van 2023 vóór 1 september kan doen + de komende jaren. De omzetbelasting kan ik zelf doen. Mijn eenmanszaak ('overige specialistische zakelijke dienstverlening' - modellenwerk en acteren) bestaat sinds 2005. Het heeft een kleine omvang en heeft verlies geleden afgelopen jaren ivm corona en het krijgen van een…

Controle W&V Rekening en balans voor VOF Q1/Q2 2024

Geplaatst: 15 aug
Voor het aanvragen van een hypotheek voor mijn koopwoning heb ik een door een erkend accountant of erkend boekhouder gewaarmerkte W&V verlies rekening en opgemaakte balans over Q1 en Q2 van 2024 nodig. Het gaat om een VOF en ik kan de W&V direct uitdraaien vanuit het boekhoudprogramma. Er zit spoed achter en ik heb dit het liefst voor 16 augustus end-of-business afgerond.

Vennootschapsbelasting

Geplaatst: 8 aug
Vennootschapsbelasting doen voor lege bv…. Alleen op de rekening wat geparkeerd geld van andere bv en terugstorting hierva.

Oproep: Gezocht MoneyBird Administratief Freelancer!

Geplaatst: 6 aug
Oproep: Gezocht MoneyBird Administratief Freelancer! Ben jij een ervaren administratief freelancer met expertise in MoneyBird? Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het inrichten van het administratieprogramma MoneyBird, het inboeken van gegevens en het verzorgen van aangiftes. Wat wij zoeken: Ervaring met MoneyBird en een goed begrip van administratieve processen Vaardigheden in het…

Ondernemingsplan

Geplaatst: 18 jun
Ik heb een oudere ondernemingsplan die aangepast moer worden en nieuwe prognose cijfers over 5 jaar berekend Mvg karim

Inkomensverklaring (Prognose lopend boekjaar) voor zzper

Geplaatst: 29 jul
Graag zou ik een inkomensverklaring laten opstellen (prognose lopend boekjaar) voor de aanvraag van een hypotheek. Mijn boekhouding heb ik zelf in beheer en is up-to-date en redelijk uitgebreid, als er gegevens missen ben ik zelf bereid deze aan te leveren. Het gaat dus alleen om de inkomensverklaring van het jaar 2024.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht