Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

ModX developer

Opdracht ID: 55332

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 1 jul
Reacties: 1
Locatie: Uden, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 19 jul
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste,

Wij zijn op zoek naar een ModX developer. We hebben een site die soms bijgewerkt moet worden. Wij hebben alleen geen ModX developers in ons netwerk.

Mocht je hier ervaring mee hebben zien we graag je portfolio.

Website bouwers die hebben gereageerd (1)

Rob
Rob
16-07-2024
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

Website herstellen

Geplaatst: 7 sep
Ik heb een website bij jouwweb en daar zitten fouten in wie kan mij helpen deze te vinden, en te herstellen?

Platform voor Koeriersdiensten en transport opdrachten

Geplaatst: 7 aug
Beste Freelancers, Ik ben al meer dan 12 jaar werkzaam in de transport en logistiek met mijn eigen bedrijf. De laatste tijd veelal werkzaam in de (inter)nationale koeriersdiensten. Wat is het lastig om opdrachten te vinden en deze ook daadwerkelijk binnen te halen. Ik zou dus graag een online platform willen opzetten waar bedrijven en particulieren hun transport opdrachten kunnen plaatsen en waar…

website maken

Geplaatst: 22 jul
Voor mijn startende praktijk ben ik op zoek naar iemand die mijn website met een online inplanning / agenda systeem kan maken. Teksten lever ik uiteraard zelf aan. Het zou wel fijn zijn als degene mij kan uitleggen hoe ik aanpassingen qua kleur, tekst en foto's uiteindelijk zelf kan aanpassen.

Wie kan een App maken van mijn website?

Geplaatst: 28 aug
Goedendag ik zou graag met iemand in contact willen komen die mij een APP maakt van mijn autozoekmachine. Bij prettige samenwerking zou ik ook graag een 2e App willen van een nieuw bedrijf. Ik hoor graag mijn website is Custommade GEEN Wordpress. Reacties worden op prijs gesteld en altijd beantwoord.

Freelancer lightspeed voor integratie

Geplaatst: 26 aug
Gezocht, freelancer lightspeed voor integratie op bol.com en andere platforms. wij zijn een fashion webshop en maken gebruik van maten binnen lightspeed. 

Websitebouwer

Geplaatst: 1 aug
Beste bouwers, Na div. teleurstellingen met websitebouwers nu een oproep via deze site. Ik ben zoekende naar een ruimdenkende websitebouwer die voor mij een fotografische malenude website kan bouwen. 2 jaar geleden is er voor mij een bouwer gestart met het opzetten van een site echter door ziekte van de bouwer is hij niet verder gekomen dan de homepage: www.maleinfocus.eu Deze site geeft tevens mijn…

Multivendor webapplicatie - offertes om apparatuur te huren

Geplaatst: 8 jul
Beste Freelancers, Wij zijn een nieuw platform aan het creëren voor aanbieders en eindgebruikers (consumenten) van bepaalde apparatuur. Hiervoor hebben wij een op-maat-gemaakte webapplicatie nodig. Er is reeds een uitgewerkt plan voor de website en onderliggende pagina’s. Wij zijn op zoek naar een ervaren partner om de webapplicatie (voor zowel desktop als mobiel) te ontwikkelen. Daarnaast…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht