Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Overige
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

MS-projects

Opdracht ID: 55082

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 14 mei
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 14 mei
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste,

Voor de start van een nieuw (bouwadvies) bedrijf moet een uitgebreid proces in MS-projects worden gezet (om daarna te gaan dienen als hoofd-dienstverlening). Nu is mijn ervaring met MS-projects zeer beperkt, dus ik heb hulp nodig om alle zaken in MS-projects te zetten en handigheden te leren. Ik denk dat deze opdracht het beste gedaan kan worden op basis van nacalculatie. Dus ik ontvang graag een paar voorbeelden van de ervaring die iemand heeft in MS-projects en een paar 'rittenkaart' opties ter inkoop. Bijvoorbeeld 10-20-30-40 uur en graag hoor ik of dat per kwartier of aantal minuten afgerekend kan worden; en hoe we flexibel met elkaar kunnen werken.

Opdrachten in dezelfde categorie

Hulp bij maken van businessplan.

Geplaatst: 16 okt
Hulp bij het maken van een business plan voor een maatschappelijk georienteerde organsatie. De ideeen heb ik scherp maar het op een heldere manier papier zetten, stagneert het. Zou geweldig zijn met jouw hulp tot een bruikbaar plan te komen.

Fotograaf nodig voor een apeleuke middag in Utrecht! €250

Geplaatst: 16 okt
Monkey Moves organiseert een speciale dag voor investeerders, namelijk apenkooien, en dit willen wij leuk op beeld hebben. Wij zoeken iemand die a.s. zaterdag 16 oktober van 01:30 tot 16:00 foto’s kan maken van ons event. Voor deze werkzaamheden bieden wij €250,- exclusief BTW (en per factuur!). Verder verwachten wij van een professioneel niveau foto’s. Dus scherpe foto’s die…

Open codeerschema onderdeel van scriptie voor Social Work

Geplaatst: 7 okt
Ik ben op zoek naar iemand die aan de hand van een coderingsschema (vanuit school) enkele interviews open kan coderen inclusief de verbatim interviews die ik zelf aanlever. Het coderingsschema kan ik aanleveren in een document.  Het laatste kopje in het schema (literatuur) hoeft niet ingevuld te worden.

Docent Nederlands en rekenen gezocht

Geplaatst: 8 okt
Vacature: Docent Nederlands en Rekenen (parttime) Locatie: Hair Kappersopleiding, Utrecht Beschikbaar per: 1 november Werkdagen: dinsdag en donderdag Wie zijn wij? Hair Kappersopleiding is een kleinschalige, particuliere MBO-school in Utrecht die zich richt op het opleiden van jonge, gemotiveerde studenten binnen de kappersbranche. Onze opleidingen kenmerken zich door persoonlijke begeleiding, praktijkgericht…

NVWA specialist

Geplaatst: 9 sep
Wij zijn op zoek naar iemand die gespecialeerd is in NVWA, taken bestaan uit begeleiding binnen de onderneming en contact met de NVWA. Het betreft een Groothandel (in Amsterdam) die kipfilet en doner produceert. (geen levende kippen).

Freelance account medewerker scholen Regio Noord-Oost

Geplaatst: 20 aug
Freelance account Medewerker Scholen (Regio Noord Oost, binnen/buitendienst) Ben jij een enthousiaste en hands-on regelaar die vanuit het werkveld en het kantoor internationale als nationale scholen in de regio Noord Oost Nederland wil ondersteunen bij het uitvoeren van ons talentontwikkelingsprogramma? Dan is de Award op zoek naar jou! Over de functie: Als freelance account Medewerker Scholen ben…

Zelfstandige zonder peraoneel

Geplaatst: 15 aug
prognose 2024, budget €50,-
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht