Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Prognose jaarcijfers 2024 t/m Q3. Met spoed!

Opdracht ID: 55913

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 13 okt
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 14 okt
Status: Open
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Voor onze hypotheekaanvraag zoeken wij met spoed een boekhouder voor het opstellen van prognose jaarcijfers 2024 t/m Q3.
Wij hebben alles keurig netjes bijgehouden met Excel sheets en kunnen het zo aanleveren.

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (1)

Peter
Peter
14-10-2024
9 referenties
Gemiddelde score
9.9

Freelance boekhouder opdrachten

Verklaring inkomen zelfstandig ondernemer voor inburgering

Geplaatst: 9 okt
Mijn vrouw wilt een vrijstelling aanvragen voor Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt van de inburgeringsexamen. Wij moeten de inkomen van mijn eenmanszaak aantonen en dat moet getekend worden door een administrateur/accountant met BECON nummer. Zij werkt namelijk voor mijn eenmanszaak en krijgt er arbeidsbeloning voor. De boekhouding doe ik zelf via jortt.nl. Het gaat om deze formulier en…

Gezocht met spoed boekhouder voor prognose jaarcijfers 2024

Geplaatst: 13 okt
Wij hebben met spoed een prognose jaarcijfers van 2024 (lopende kalenderjaar balans + verlies & winst + aangifte btw t/m Q3) nodig om onze hypotheek rond te krijgen. Dit moet aangeleverd worden door een boekhouder. Wij hebben alles in Excel sheet staan en keurig bijgehouden.

Prognose 2024

Geplaatst: 10 okt
Voor een huurwoning heb ik als ZZP'er uiterlijk dinsdag een prognose voor 2024 nodig. Het document is al ingevuld (1 A4), moet alleen nog worden gecontroleerd op optellingen en kortingen en ondertekend door een administratiekantoor. Het werk duurt minder dan een half uur (?)

Prognose maken

Geplaatst: 10 okt
Ik wil een prognose van van 2024 uit mijn zzp werk, dit is nodig voor een particuliere huurwoning. Er moet een stijging te zien zijn .... tenopzichte van 2023. Denk maar aan 87.000 omzet 

Boekhouder voor IB-aangifte

Geplaatst: 25 sep
Ik ben op zoek naar een boekhouder die jaarlijks voor mij mijn IB-aangifte kan doen. Voorheen deed ik het samen met een andere boekhouder, maar zij heeft besloten zich meer op grote opdrachten te richten en ik wil dit onderdeel graag helemaal uit handen geven. Ik werk parttime in dienst en parttime als freelancer, en houd alles netjes bij in een speciaal Excelbestand. Fancy boekhoudprogramma's…

Boekhouder gezocht

Geplaatst: 30 sep
Halllo, Loop tijdje achter met me boekhouding. 4 kwartalen en moet IB 60 voor 2023 indienen. Wie kan me helpen moet niet te duur zijn.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht