Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Overige Analyse & Advies
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Strategisch recruitment specialist

Opdracht ID: 55726

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 13 sep
Reacties: 0
Locatie: Eendrachtlaan 102 Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 13 sep
Status: Open
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Wie zijn we:
Strevon is gespecialiseerd in het omscholen van zij-instromers naar de beroepen van installatie- of elektromonteur. Het bedrijf werd in 2020 opgericht door Job en Jurrian, die vanuit een gedeelde passie en visie dit initiatief zijn gestart. Onze kernwaarden binnen de interne cultuur zijn: echt willen, trots, vertrouwen, daadkracht en tegendraadsheid. Bij Strevon werken we vanuit een duidelijke visie, missie, ambitie, groeistrategieën en doelstellingen, samengevat in een groeiplan op één A4. Op dit moment werken we met één huddle-team van zes mensen (inclusief de twee oprichters). Onze ambities, het businessmodel en de visie van de oprichters vereisen dat we bij opschaling in meerdere huddle-teams gaan werken met specifieke profielen. Opschalen bij Strevon betekent dat we meer zij-instromers gaan matchen met technische werkgevers, binnen bepaalde kaders (regio, type beroepen, type bedrijven, etc.) waar de huddle-teams aan gebonden zijn. Deze opschaling vraagt van de huddle-teams een dienstverlenende rol binnen vier bedrijfsprocessen om klanten en zij-instromers succesvol te matchen.

Wat is een huddle-team:
Een huddle-team bestaat uit jonge mensen tussen de 20 en 30 jaar die werken in de rollen van customer success, sales en recruitment. We hebben inmiddels een goed beeld van hoe zo’n team moet functioneren en welke typen mensen, karakters en competenties hierin passen. De huddle wordt aangestuurd door een ‘huddle teamlead’, die zelf ook werkt binnen het customer success-team en daarnaast sales en recruitment aanstuurt. Het succes van zowel de business als het huddle-team ligt in het bedrijfsproces waarvoor customer success verantwoordelijk is. Een huddle-team bestaat uit maximaal zeven mensen, afhankelijk van de fase waarin het team zich bevindt. In het huidige huddle-team ontbreken momenteel twee profielen om verder te kunnen groeien naar een volwaardig huddle team in fase zes.

Wat is een centraal team:
De huddle teamleads worden aangestuurd door het (toekomstige) centrale team, dat ondersteuning biedt op vijf thema's: strategie, processen, ICT, HR en financiën. Het centrale team groeit mee met de behoeften van de huddle-teams op deze vijf thema's en de groeiambities van Strevon.

Pijnpunt:
Voor onze groeiplannen is het cruciaal dat we voortdurend in staat zijn om op een effectieve (cost per hire) en snelle (time to hire) manier een huddle-team op te bouwen of vertrekkende teamleden in een bestaande huddle te vervangen. De afgelopen vier maanden hebben we geprobeerd om, met hulp van werving- en selectiebureaus en recruitment marketingpartijen, de gewenste time to hire en cost per hire te realiseren door twee vacatures in te vullen. Helaas is dat niet gelukt. Onze wens is om het huidige huddle-team zelfstandig te maken met een eigen huddle teamlead, zodat Job (oprichter) een nieuw huddle-team (business) kan opstarten en Jurrian (oprichter) vanuit een centrale rol de huddle teamlead en Job kan ondersteunen bij het nieuwe team. Om dit te realiseren, zullen we het wervingsproces anders moeten inrichten. We hebben een wervingsaanpak nodig die schaalbaar en toekomstbestendig is, en die leidt tot de gewenste time to hire en cost per hire.

Vraagstuk:
We zoeken iemand die ons kan helpen bij dit recruitment vraagstuk in de komende periode.
Concreet:
Begrijpen en analyseren wat het vraagstuk is op zowel korte als lange termijn, en aangeven wat er eventueel nog ontbreekt binnen Strevon om dit vraagstuk goed aan te pakken;
Duidelijk de doelgroep definiëren op basis van de opgestelde functieprofielen en achterhalen waar deze doelgroep zich bevindt;
Een helder actieplan opstellen waarbij structurele begeleiding en ondersteuning wordt geboden;
Job en Jurrian begeleiden bij het prioriteren van de volgorde en urgentie van de acties;
Meedenken en handelen vanuit de ondernemersdoelen voor cost per hire en time to hire.
Afsluitend:
Kun jij, eventueel met hulp van anderen, ons hierbij helpen? We zoeken iemand die ‘luistert’ en ‘vragen stelt’, en ons van A tot Z ondersteunt bij dit vraagstuk. Iemand die ervaring heeft met vergelijkbare uitdagingen en deze eerder succesvol heeft opgelost.
Onze droom is om in de toekomst 1000 zij-instromers per jaar succesvol te matchen met technische werkgevers. Om dit te bereiken, moeten we goed presterende huddle-teams creëren, waarin onze werknemers de sleutel tot succes vormen. Wil jij een belangrijke rol spelen in dit proces door het fundament voor de werving op te zetten?
Bij interesse kun je ons bereiken op 0611038658 of jurrian@strevon.nl.

Analyse en advies opdrachten

Fondsenwerver gezocht voor uniek project

Geplaatst: 7 sep
Voor onze uitgeverij, een Culturele Anbi, zoeken wij een fondsenwerver die op no cure no pay basis fondsen kan werven voor een uniek en vernieuwend literair project. Wij hebben al een gedetailleerd projectplan. We zoeken een gedreven en standvastige fondsenwerver die eventueel ook in de toekomst aan projecten van ons wil werken en een bestendige samenwerking aan wil gaan. In de  reactie graag…

Kwalitatief onderzoek ZZP'er vergelijkingssite.

Geplaatst: 23 jul
Beste, Ik ben op zoek naar een freelancer die kwalitatief onderzoekt doet naar een vergelijkingssite waar ZZP'ers op zoek kunnen gaan naar een financieel adviseur. Er zijn veel aspecten die voor ZZP'ers belangrijk zijn om advies over in te winnen denk aan: pensioen, verzekeringen (arbeidsongeschiktheid), belastingzaken, eventueel aanpassing bedrijf naar bv, in de toekomst personeel aannemen…

CRO specialist voor 2 CRO onderzoeken

Geplaatst: 14 feb
Beste freelancers, Ik zoek een CRO specialist die 2 CRO onderzoeken kan uitvoeren voor 2 verschillende websites. Je dient ervaring te hebben met het analyseren van data en dit professioneel kunnen verwoorden in een uitgebreide rapportage met een goede kop en staart. Een professioneel verslag waar de klant en eventuele developer mee uit de voeten kan. Indien de samenwerking succesvol is kunnen we mogelijk…

Analyse van een ethisch dilemma van een organisatie

Geplaatst: 23-10-2023
Beste freelancers, De opdracht bestaat uit de analyse van een ethisch dilemma van een organisatie en het formuleren van een advies voor deze organisatie ten aanzien van het ethische dilemma. In totaal bestaat de opdracht uit acht stappen. De analysefase bestaat uit vijf stappen en de adviesfase bestaat uit drie stappen.

Bedrijfskundig adviesmedewerker

Geplaatst: 05-10-2023
Beste freelancers, Wij zijn specialist in advies voor familiebedrijven en samenwerkende ondernemers. Voor ons werkgebied in Rivierenland (Sliedrecht-Gorinchem) zijn wij op zoek naar een bedrijfskundig adviesmedewerker zelfstandig als freelancer/ZZP-er. De werkzaamheden zijn ondersteunende en uitvoerende bedrijfskundige (advies)werkzaamheden voor familiebedrijven. Het gaat veelal om opdrachten op het…

Financieel / fiscaal advies

Geplaatst: 25-06-2023
Beste freelancers, Ik zoek financieel advies voor een fictief studie casus financieel plan. Betreft een DGA die fiscaal advies wil mbt vermogensstructurering, estate planning en consumptief besteedbaar inkomen. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht