Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Inkoop
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Inkoop Topper Gezocht Gericht op de Fashion

Opdracht ID: 48629

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 18-08-2021
Reacties: 1
Locatie: Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 20-08-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste inkoop specialist gericht op de fashion,

Wij zijn een familie bedrijf dat zich concentreert op de afdeling fashion, met name kinderkleding en kleding voor volwassenen. Wij zoeken iemand die voor ons de inkoop kan uitvoeren en ons hiermee kan versterken. Het benaderen van leveranciers en klanten behoort tot de hoofdtaken. Ook het contact onderhouden hierna is van belang.

De juiste freelancer is flexibel ingericht en heeft aantoonbare ervaring met inkopen en dan met name in de fashion wereld. Het zelfstandig kunnen werven van leveranciers is een must maar ook de relatie met hun onderhouden is van belang.

Wij bieden een goed tarief en een goede bonus regeling die van te voren afgestemd wordt bij gebleken geschiktheid.

Zie jij het zitten ? Dan zien we je reactie graag tegemoet via Hoofdkraan.nl.

Freelance inkopers die hebben gereageerd (1)

Christa
Christa
20-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelancer inkoop opdrachten

Inkoop medewerker Kleding industrie

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een inkoop medewerker in de kleding industrie , je zal rechtstreeks contact hebben met de eigenaren en met de medewerkers die voor ons werkzaam zijn.

Mode techpack

Geplaatst: 10-05-2023
Beste freelancers, Voor de oprichting van een nieuwe label, zijn we op zoek naar iemand die Tech Packs van A tot Z kan maken. Momenteel gaat het om 10 ontwerpen, dit kan elk moment meer worden. Er kan gewerkt worden met een vast bedrag voor het hele project/per Tech Pack of een uurtarief. Voor de productie van de samples vraagt de fabrikant om een Tech Pack.

Fashion Inkoper Gezocht

Geplaatst: 06-01-2023
Beste freelancers, Op zoek naar een flexibele bijbaan waarin je veel vrijheid krijgt en je jouw interesse in mode op een leuke manier kan toepassen? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een fashion inkoper. Wie zijn wij? Wij zijn een relatief jonge maar internationaal georiënteerde organisatie die uiteenlopende klanten op aanvraag van de meest unieke mode, cosmetica en lifestyle artikelen…

Fashion Inkoop Specialist

Geplaatst: 02-01-2023
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een inkoper voor het inkopen van fashion artikelen met name dames kleding en kleding voor kinderen . Wij zijn een familie bedrijf die zich bezig houden met de in en verkoop van kleding, dit gaan wij dit jaar doen via onze nieuwe webshop en ons kantoor in Zoetermeer . Ter uitbreiding van ons team zoeken wij daarom ook een 5e persoon die de inkoop voor ons wil…

Inkoopmedewerker Gezocht voor Fashion

Geplaatst: 06-12-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het inkopen van Fashion artikelen. Wij zijn een familie bedrijf die zich bezig houden met de in en verkoop van kleding. Dit gaan wij komend jaar ook via onze nieuwe webshop doen. Wij verkopen op dit moment via ons vaste afhaal punt in de regio Waddinxveen. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een vijfde persoon die de inkoop voor ons wil…

Personal Shopping Agent Gezocht

Geplaatst: 04-10-2022
Beste freelancers, Vind jij het leuk om te winkelen en op jacht te gaan naar de nieuwste fashion trends? Dan is deze opdracht misschien wel iets voor jou! Wij zijn een Nederlands bedrijf dat Aziatische consumenten de mogelijkheid biedt om in Europa te winkelen. Voor de Covid pandemie kwamen, met name, de Chinese toeristen in grote aantallen naar Amsterdamse kleding en cosmetica winkels. Echter, hebben…

Communicatie Inkoper voor China Fabrikant

Geplaatst: 22-03-2022
Beste freelancers, We zijn onlangs begonnen met onze e-commerce business. Nu we dit verder willen gaan uitbreiden zijn wij op zoek naar een freelance inkoop/communicatie expert voor Azië. De bedoeling is om de communicatie te verzorgen met onze gevonden fabrikant. Heb je interesse? Dan zien we je reactie graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht